< vissza

Online Randi a járvány alatt

Jelenleg olyan, mondhatni extrém időket élünk, amilyet még egyikünk sem tapasztalt

Online Randi a járvány alatt 


Jelenleg olyan, mondhatni extrém időket élünk, amilyet még egyikünk sem tapasztalt - Társadalmi távolság, ne érintkezz senkivel, karantén, maradj otthon, otthoni munkavégzés (home office) stb. A koronavírus határozottan visszafogja az egész világot és a vége, még csak nem is látható.


Nem csak a mindennapi életünk állt a feje tetejére, hanem sokak párkapcsolata is. A most kezdődő kapcsolatokat pedig még inkább próbára teszi.


Azok, akik együtt élnek, remélhetőleg a szokásosnál még jobban összetartanak, egymásra hangolódnak, de azok, akik külföldön élnek, vagy dolgoznak, nagyrészt csak telefonon és az interneten tudják tartani a kapcsolatot.


Némi előnye is van azért ennek az egésznek, az emberek végre több időt tölthetnek együtt, végre van idejük egymásra figyelni, beszélgetni és új kihívások elé helyezhetik a hétköznapi intimitást is.


Másik jó dolog, ami segít ebben a rendkívüli helyzetben, főleg, ha érzelmeink, vágyaink felfokozódtak a találkozás hiányában; a telefon, illetve a video-csevegés.Ha egyedül élsz, itt az idő társat keresni! Ha pont most kezdtél egy új kapcsolatba, ha szerelmes vagy, ha messze van tőled a partnered, ne veszítsd el a reményt, mert ha személyesen most nem is találkozhattok, legalább videón keresztül láthatjátok egymást, ismerkedhettek, flörtölhettek, beszélgethettek, sőt még intimitásra is sor kerülhet! 


Legfontosabb prioritás most, hogy elfogadd ezt a helyzetet! Nincs értelme bosszankodni, sokkolni magad - ha szomorú vagy, ha hiányérzeted van, csak gondolj egy jó forró szexre! Mikor tölthettél ennyi időt az ágyban legutoljára? Tudományos tény, hogy a szex erősíti az immunrendszert, és most pontosan erre van szüksége a testünknek.


(Számos online áruház statisztikai adatai rámutattak, hogy a szexuális játékszerek és óvszerek iránti igény szokatlan módon megugrott és folyamatosan növekszik.)


Tehát tervezz meg egy online videó-randit, melyben minden pontosan úgy történik, mint élőben! Készülődj, öltözz fel úgy, mintha randira mennél! Készíts egy finom italt, esetleg vacsorát a monitor elé, díszítsd virágokkal, gyertyákkal az asztalt, és fogadd kellemes zene mellett a hívást! Garantálom, hogy élvezni fogod!
A Szerelmi és a szexuális kapcsolatok sok ember számára az élet fontos részét képezik. Hogy ki a szimpatikus, és ki nem, ez mindig a személyes ízléstől függ, mivel mindenkinek megvan a saját kívánsága, elvárása és elképzelése a kapcsolatformákról. Pontosan ezért, néha nem könnyű felismerni azt, hogy kivel is érezzük legjobban magunkat. Fontos, hogy továbbra is nyitottak legyünk saját igényeinkre, és ezeket világossá tegyük a partnerünkkel folytatott beszélgetésekben is – így megóvhatjuk magunkat a kellemetlen csalódásoktól.