< vissza

Mit akar a Férfi egy nőtől?

Amikor feltesszük a kérdést, hogy mit akar egy Férfi egy Nőtől, legtöbben ugyanarra gondolnak!!

Mit akar a Férfi egy nőtől?


Amikor feltesszük a kérdést, hogy mit akar egy Férfi egy Nőtől, legtöbben ugyanarra gondolnak; szex! Természetesen a fizikai vonzerő is fontos, de ha végigolvasod a cikket, látni fogod, hogy nem feltétlenül ez az elsődleges szempont. Tehát a Férfiak minden korban és minden korosztályban tudnak meglepetést okozni.


De lehet-e általános megállapításokat tenni arról, hogy mire vágynak a férfiak? Úgy gondolom: részben, igen! Tehát a férfiaknak vannak egyéb igényei is a szexuális és érzelmi szükségleteken kívül - íme néhány, melyekre érdemes odafigyelned, amikor egy új kapcsolatba kezdesz.
A férfiak vizuálisak


Már az első találkozáskor szerelmeskednek a szemükkel. A nők sokkal rugalmasabbak a külső szempontjából. Az férfiakat elvakítja a női báj, tehát kezdetben szó szerint az minden, amit látnak. Emiatt sok fontos részletet figyelmen kívül hagynak, ami hátrányos lehet kapcsolataikban, és alábecsülik a nőkben a számukra is előnyös tulajdonságokat. De ez csak ideiglenes! Egy idő után a férfiak többet akarnak. Tisztában vannak azzal, hogy a vonzalom önmagában nem elég egy közös jövő felépítéséhez.


A férfiak gondolkodó nőt akarnak.


Egy okos férfi, okos nőt választ! Valakit, aki intelligens és határozott, aki saját véleménnyel rendelkezik, még akkor is, ha ez különbözik az övétől. Szeretnek mentális kihívásokkal szembesülni, mert ez inspirálja őket, és lehetőségük nyílik egy másik nézőpontból is megfigyelni a világot. Nagyra értékelik azt a nőt, aki intellektuálisan kíváncsi, evilági és tudatos. A férfiakat ugyanúgy felizgatja az értelem, mint a szépség, hiszen egy mentális kapcsolat soha nem lehet átmeneti.A férfiak szeretik az önálló nőket.


Az általános véleményekkel ellentétben, főleg a mai világban, a férfiak az önálló, határozott nőket keresik. Csodálják és tisztelik azokat a szorgalmas nőket akikre, mint partner több szinten is számíthatnak, beleértve anyagiakat is. Egyenlő félt keresnek, nem egy gyermeket, akiről gondoskodniuk kell. Annak ellenére, hogy zokszó nélkül hajlandóak felvállalni a konzervatív családfenntartó szerepet, nagyra értékelik, ha egy nő képes elvezetni a háztartást és felügyelni a családot, sőt nagyon fontos számukra az is, hogy részt vegyen a fontos döntésekben, illetve együtt hozzák meg azokat. 
A férfiak szeretik érezni, hogy szükség van rájuk.


Ez ellentmondásnak tűnik, de igaz. A férfiak szeretnek vigyázni azokra az emberekre, akiket szeretnek, és vágynak arra, hogy partnerük kifejezze, milyen nagyra értékeli őt ezért. Ezzel fokozza a „férfiasságát ”, és elégedetté teszi. Miért ne járulj hozzá ahhoz, hogy a szeretett férfi jól érezze magát attól, hogy te hagyod, hogy megtegyen dolgokat érted. Szóval néha hagyd az asztalon az uborkás üveget, még akkor is, ha tudod, hogy ő nem a helyére fogja visszatenni.


Elkötelezettség.


Egy magabiztos férfi, aki igazán szeret egy nőt, ragaszkodni fog a szabadságához és megőrzi saját identitását - de számára az a személy, akivel le akarja élni az életét, fontosabbá válik, mint a barátai, mint az egoja, fontosabbá, mint a jó hírneve. A nő és a vele fennálló kapcsolata az ő fő erőforrása - hogyan tudna valaha is kiszerezni belőle?


Őszinteség.


A férfiak nagyra értékelik a nyílt kommunikációt, az egyenes beszédet. Ami nagyon távol áll tőlük, az a gondolatolvasás! Valójában még akkor is, ha a dolgok nyilvánvalónak tűnnek, egyértelmű és tömör részletekre van szükségük. A férfiak és a nők gondolkodása eltérő. Mint nő, ezt meg kell értened. Ha könnyebbé szeretnéd tenni a partnered életét, köntörfalazás nélkül közöld vele mit szeretnél. Ne feledd, hogy a boldogság a közös és megosztott cél.


A férfiak szeretik, ha szexi vagy.


Ez perspektívától függően eltérő lehet, de fontos, hogy a fizikai intimitását fenntartsd a kapcsolatotokban. Vagyis, ne veszítsd el a nőiességedet. Nagyon könnyen elkényelmesedünk a megszokott napi rutin közepette. Bátran kezdeményezz az ágyban, légy nyitott az új dolgokra és viselj aranyos, szexi hálóruhákat. Napközben is ügyelj az öltözékedre, a férfiak szeretik a testhezálló ruhákat, mert így fantáziálhatnak és gyönyörködhetnek szexi vonalaidon. Időnként főzz vacsorát fehérneműben - légy kreatív, hogy a kémia életben maradjon.


Olyan gyönyörűnek lát, mint amilyen valóban vagy.


Narancsbőr? Néhány kiló felesleg? Ez nem zavar egy férfit, miután nemcsak a nő teste, hanem a személyisége is elvarázsolta. Nem azért, mert rózsaszín szemüvegen keresztül látja – hanem, mert felkeltette az érdeklődését, mert valóban szereti. Amikor beleszeretett a nőbe, számára az már az ő féltett kincse lesz, és onnantól annak varázslatos személyisége sokkal nagyobb teret foglal el a szívében, mint a feszes bőr.


A férfiak kedvelik stílusos nőket.


Légy kedves egy férfival, annak szeretteivel és a környezetében élő emberekkel. A férfiak jobban vonzódnak az olyan melegszívű nőkhöz, akik határozottak, kemények, amikor szükséges, de finom személyiséggel rendelkeznek. Visszavonulnak, amikor egy nő jogosan dühös - olyankor férfias bájjal igyekeznek kiengesztelni kedvesüket. Tehát, ha kedves és tiszteletteljes nő vagy, nem fogsz egyedül maradni! 


Természetesen a lista nem ért véget, még számos tulajdonság létezik, ami fontos a férfiak számára, de talán a legfontosabbakat sikerült megvilágítanunk!