< vissza

A legjobb Lánykérés ötletek

Életünk egyik legfontosabb pillanata a lánykérés.

A legjobb Lánykérés ötletek


Életünk egyik legfontosabb pillanata a lánykérés, és természetesen mind azt szeretnénk, hogy ez a pillanat tökéletes legyen. Tehát megtaláltad életed szerelmét, de nem vagy biztos abban, hogy milyen körülmények között kellene feltenni azt a bizonyos kérést?


Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk pár ötletet, melyek segítségedre lehetnek abban, hogy ez a fontos pillanat valóban örömteli és felejthetetlen maradjon mindkettőtök számára.


A szerelem dala
Érzéseink kifejezésének egyik legromantikusabb módja egy szerelmes dal. Ha muzikális vagy, énekelj el neki egy olyan dalt, melyen kifejezetten az ő számára, és erre az alkalomra írtál, vagy írattál. Ha esetleg vannak zenész barátaid, az még jobb, hiszen zenei kísérettel, még nagyobb hatást érhetsz el.


Ejtőernyő vagy légballon
Hívd el ejtőernyőzni, és szervezd meg, hogy az érkezés helyét, a „Hozzám jössz feleségül” mondat határolja körül. Jó nagy betűkkel, egy szívalakba írd a kérdést, hogy a magasból is jól látható legyen!

Ugyanezt, ejtőernyő helyet, légballonnal is megszervezheted.


Kőrhinta
Vidd el egy vidámparkba, ültesd fel a kőrhintára, vagy óriáskerékre s mikor az lefele fordul, állj elé egy táblával a kezedben, hogy jól láthassa a kérdést, vagy, várd meg, míg kiszáll, és akkor állj elé. A jelenlévők figyelme, csak még fokozni fogja a meglepetés erejét.


Online lánykérés
Ha programozó elméd van, s szeretnéd meghittebb környezetben megkérni a kezét, készíts egy egyszerű, de egyedi weboldalt, melyben a menüpontok rólatok szólnak, közös képekkel illusztrálva, illetve egy idővonalat követve, például;

menüpont 1. - Megismerkedünk

menüpont 2. – Első csók (röviden írd le, hol és mikor történt, milyen hatással volt rád stb.)

menüpont 3. - Első közös kirándulás

menüpont 3. -…………………………

A főoldalon természetesen a „Hozzám jössz feleségül” kérdés legyen, például egy nagyon szép, olyan háttérképbe ágyazva, amelyhez közös emlékek fűződnek.


Koncert
Vidd el egy koncertre, ahol olyan énekes, vagy együttes lép fel, akit mindketten kedveltek, s az utolsó dal után kérd meg a kezét a színpadon. Ehhez beszélned kell a koncert rendezőjével, ám gondolj bele, milyen hatalmas lehetőség ez!


Wellness
Egy romantikus hétvége egy sok csillagos wellness szállodában nagyon jó lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, feltöltődére és sok szép együtt töltött órákra. Használd ki ezt a lehetőséget és kérd meg a kezét, például a pezsgőfürdőben egy pohár pezsgő mellett.


Rádióban
Képzeld el, mekkora élményt nyújthatsz kedvesednek, ha egy zenés rádióműsorban a hallgatók előtt kéred meg a kezét. Csak meg kell beszélned a műsor rendezőjével, aki valószínűleg nem utasít majd vissza, mivel ez számunkra is pozitív felhang, és a közönség is mindig jól fogadja a romantikus attitűdöket.


Marry You Flashmob

https://www.youtube.com/watch?v=h2hwIDQkzBE&fbclid=IwAR2vpSzCzYniSb1AIzmQxVoHZrH_ePd6z4r8FC-omA5bcKCM544e8G3qScg


A városban vagytok és a téren hirtelen néhány ember elkezd táncolni. A táncolók között ott van pár rokon, barát, ismerős is. A ti esetetekben be kell avatnod egy barátnőt, vagy barátot, aki képes garantálni, hogy a flashmob kezdetére biztosan oda csalja a választottad úgy, hogy az véletlennek tűnjön, és persze nem árulja el neki, hogy mire készülsz. Ha megnézel pár jól megszervezett lánykéréses flasmobot, látni fogod, mennyire hatásos. Ez szintén egy izgalmas kaland és maradandó élmény lehet minden résztvevő számára.


Falmászás/Hegymászás
Ha mindketten szeretitek az extrém sportokat, ez az ötlet is érdekes lehet! Felteheted a kérdést a fal tetején, vagy amikor lejöttök, akkor is. De egy valódi hegyet is megmászhattok, hisz a természetben, egy hegy tetején, nem gyakran kérik meg a lányok kezét!


Szerelmes levél
Mikor írtál utoljára szerelmes levelet? Írtál már egyáltalán? Izgalmasabb, mit hinnéd! Régimódinak tartod? Ne tedd, mert, a nők minden században, ahogyan ma is, kivétel nélkül imádják a szerelmes leveleket, főleg, ha az életük szerelmétől érkezik! Szóval végy egy kivételesen szép levélpapírt, szép borítékkal, bélyeggel, és láss hozzá. Ha nem vagy megáldva írói vénával, nyugodtan kérj segítséget, hidd el, nagy örömet szerzel ezzel! Különösen meglepő lesz, ha hagyományos postai úton küldöd el!